bathmate xtreme malaysia order 0148040578 cepat sebelum habis

bathmate xtreme malaysia order 0148040578 cepat sebelum habis   Penerangan Produk bathmate xtreme malaysia 15% lebih besar daripada  bathmate X30 Xtreme! TX40 Xtreme mengambil senaman hidroterapi  zakar anda ke tahap yang baru. baca lagi bang»

pam besarkan zakar hubungi 0148040578

Adakah anda mencari pam besarkan zakar yang terbaik,Nah kami berikan beberapa pam yang terbaik digunakan di dunia 1.Pam zakar menggunakan air dengan bathmate Pam bathmate merupakan pam membesarkan zakar yang terbaik didunia baca lagi bang»

 

pam zakar elektrik harga murah energy power pump

pam zakar elektrik harga murah Energy Power Pump ,pam zakar paling power harga murah rm 190 Kehebatan Energy Power Pump:
Sangat mudah digunakan,90% lebih kuasa sedutan berbanding pam pembesar zakar  lelaki yang lain.
Menambah saiz zakar lelaki . Ukur lilit dan panjang zakar bertambah dengan sekata.mudah digunakan sebab rehat je bila pam

pam zakar elektrik energy power pump

boleh Kuatkan otot zakar anda , justeru menambah kekerasan zakar. Jika otot zakar anda menjadi kuat dan padu, pasti ia akan membuatkan anda dapat bertahan lama di ranjang.
Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok
Menambah stamina seks.
Dijamin selamat dan berkesan.
Hanya 10-20 minit setiap sesi penggunaan.

Cara guna Eneregy Power Pump:

pam zakar elektrik harga murah energy power pump

pam zakar elektrik harga murah energy power pump

Seeloknya tuam zakar dengan tuala yang dibasahi dengan air suam dahulu untuk merehatkan saluran urat zakar.
Sapu dan urut zakar dengan menggunakan Devellope Sex Cream (diberi percuma).
Masukkan zakar pada Energy Power Pump.Biarkan zakar dalam keadaan selesa.
Bila sudah selesa, tekan butang M+. Ia akan mula mengepam dan hasilkan ruang vakum.
Biarkan ia sehingga pada paras tekanan yang sesuai untuk anda.
Selepas itu, tekan butang M-. Ia akan berhenti mengepam.
Biarkan selama 10-20 minit.
Apabila selesai, tekan butang Valve. Ruang vakum akan hilang dan ada boleh keluarkan zakar.
Anda akan rasai perubahan yang menakjubkan!

pam zakar elektrik harga murah energy power pump

pam zakar elektrik harga murah energy power pump

Jadual waktu menggunakan Energy Power Pump:
Gunakan Energy Power Pump sekurang-kurangnya 3 hari seminggu.
Tidak menjadi masalah sekiranya ingin guna lebih dari 3 hari seminggu.
Luangkan masa dalam 10-20 minit setiap sesi. Tidak digalakkan untuk lakukan
lebih dari 40 minit untuk setiap sesi.

 

Anggaran perubahan saiz  zakar selepas  menggunakan Energy Power Pump:sentiasa tarik zakar dan jangan pakai spender ketika buat
1-10 hari:
Memanjang hingga 1CM
10-30 hari:
Memanjang hingga 2CM
30-60 hari:
Memanjang hingga 3.5CM
SOALAN LAZIM BERKENAAN Energy Power Pump
Saya ada penyakit diabetes . Boleh guna energy power pump tak?Anda kena guna pam lain seperti handsome up
Kami tak galakkan pesakit kencing manis guna Energy Power Pump kerana kami takut zakar anda melecet. Pesakit kencing manis tidak boleh mempunyai sebarang luka walaupun luka kecil kerana ianya akan melarat.
Bila saya boleh nampak kesan pembesaran tu?
Selepas 2 minggu anda menggunakan Energy Power Pump, anda akan dapat rasakan kelainan pada zakar anda. Ereksi zakar semakin kuat, Bila berjimak pun lambat pancut. Selepas 1 bulan, saiz zakar pun mula bertambah.
Jika saya berhenti guna Energy Power Pump, zakar saya akan kecil semula ke?
Soalan ni susah nak jawap. Sekiranya anda pergi gym bersenam bina badan. Kemudian badan anda dah six pax berketul-ketul. Sekiranya anda berhenti bersenam 2-3 bulan, agak-agak perut anda kekal six pax atau memboroi semula?
Jadi macam tu la dengan zakar anda. Apabila zakar anda berhenti bersenam, maka zakar anda akan kembali seperti asal. Jadi kami tak galakkan anda berhenti menggunakan Energy Power Pump lebih dari 2 minggu.
Zakar saya pedih/lebam/melecet sangat selepas guna Energy Power Pump . Kenapa ya?
Ada beberapa sebab zakar anda pedih/lebam/melecet.
Zakar anda tidak tegang ketika guna Energy Power Pump.

Anda terlalu memaksa zakar anda. Kurangkan sedikit tekanan angin ketika menggunakan Energy Power Pump.
Guna Energy Power Pump lebih dari 15 minit untuk 1 sesi.
Tidak urut zakar dengan betul selepas sesi pam yang pertama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *